Friday, February 22, 2013

sEmiNgGu bErLaLu...


Salam Jumaat semua.. 
Moga2 mendapat keberkatan Allah di penghulu hari segala hari.. In sha Allah !! ^__^
Alhamdulillah, ada lg kesempatan nak update belog nih..

Hampir seminggu aku biarkan belog ni tanpa apa2 cerita/info.. Biasala, bila da start kuliah, nak update & follow2 ni tak da masa sangat.. buzy la katakn.. *erk, buzy sgt kew?? hehe >.<
Buka2 belog ramai juga yg da follow belog ceq ni.. tak pa2,, jap g ceq follow balik nah..Terima kasih sebab sudi singgah & follow nyssa..

Isnin baru ni aku da mula kelas untuk semester 4 mcm biasa.. awal2 pagi dah p fak sebab nak cari kelas tutor punya pasai.. Letih kot..seharian carik dr pagi sampai petang.. =.=
Malam tu ada la jugak ushar-ushar belog nih.. then Blog Nabila Medan ada review belog aku..
Atas sebab menang segmen by NFH yang aku join sebelum nih..

Nak tau apa komen beliau?? meh singgah SINI =)

Nabila,, tnx yer atas review  belog akak & komentar awak.. 
Really2 appreciate it ^^

Hari ni pulak aku & student lain kat UKM ni terima baucer buku 1Malaysia..
*Lambat kan?? hehehe ;)
Neway, thanx a lot to government for the vouchers..

pada yg dapat tu, guna kan sebaik mungkin okay ?? ;)

So, tak sabar pulak nak g expo buku Islam ni..

Boleh beli buku banyak2.. weee >.<

Hmm,, sampai sini ja kot entry kali ni.. dah tak tau nak tulis apa.. Walhal keja dah bersusun dok suruh buat & siapkan.. hoho~

In sha Allah, ada masa lg nty update entry lain.. 
p/s: Pada mereka yg tinggal link tu, jgn risau yer... nyssa akan singgah & follow hari ni.. ^__^

eNj0y rEaD!ng n SeNyUm sElaLu ^___^

5 000 pengomen terhebat !!:

Iha Zaliza said...

Dah dapat voucher buku ya, Alhamdulillah.. mesti rambang mata nak beli buku nanti kan.. :D

ct nyssa said...

@Iha Zaliza
alhamdulillah.. tu la.. hehe.. dgn novel lg.. ;)

Fifi Zaffida said...

saya pum da dpt.. :) btw done follow.. follow me back.. ;)
http://fifizaffida.blogspot.com/

Adiba™ said...

Bestnye dpt baucar..byk tu XD http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/crush.html

ct nyssa said...

@Adiba™
hehe,, alhamdulillah.. rezeki =)