Sunday, February 10, 2013

Photo Contest: Aku dan Dia by Blog Paly


Hai.. kali ni nak join photo contest pulak.. ^__^
Saja nak mencuba..

KLIK banner untuk join :)

Syarat2 dy mudah je & hadiah menraik taw.. ^^
Ok la,, aku nak pilih gambar ni..


Gambar ni diambil masa aku dan kawan2 panjat Bukit Broga.
Dan, masa ni tak sampai lg pun kat puncak bukit.. ^__^
Terlalu teruja sebenarnya melihat keindahan ciptaan Allah s.w.t masa di snap gambar ni. . awesome taw !! ;)
Apa2 pun, kenangan ni tak akan dilupakan =)
Ukhuwah Fillah Abadan Abada !! >.<

eNj0y rEaD!ng n SeNyUm sElaLu ^___^

11 000 pengomen terhebat !!:

Paly said...

gmbr smart ^^v

thx sudi join :D

ct nyssa said...

@Paly
terima kasih =)
sama2.. ^^

Nour Adieb said...

wahhh, good luck dear <3

Adiba™ said...

awesome la :)
http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

ct nyssa said...

@Adiba™
tnx dibaa.. :)

Nadia Johari said...

wah nad pun x smpai broga lagi

datang dari segmen yang same..done follow you..follow me back..good luck

http://miszrockers.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

Puteri Mama said...

gudluck dear :)

http://tomatobey.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

leyha said...

good luck.. dah follow awak !!!

http://cikladybug.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

j.e.h.a.n. said...

done follow you, dari segmen yang sama

http://jarikudiy.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

deno said...

ola... deno datang dari segmen yg sama.... deno da foloW sini.. ^^ JOM?

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

nur azzariah Mokhtar said...

azza dtg dr contest yg sama :) done follow

http://cikazzah95.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html