Thursday, February 14, 2013

Broga Hill,, here we come ^__^



Selamat malam semua.. hai =)
Tengah dok godek2 belog td, baru perasan entry ni rupanya belum di post lg.. hoho~
Masa tengah taip entry ni dulu nak post mcm tak da mood ja.. *bleh mcm tu lak kn.. hehe ^^
 
Ok la.. entry kali ni tak nak cita panjang-panjang.. just nak share pengalaman & pemandangan aku ngn kawan-kawan time tawan Bukit Broga nih.. 
*bajet mcm gunung jer "tawan" tu kan.. kihkih >.<

Let's begin the story.. ^__^



Mula panjat..









Snap sebentar...




panjat lagi..

dan panjat.. 


akhirnya,,

Dah sampai puncak.. yeayy >.<


End of story.. ^^ 

p/s : Sapa yg minat panjat-memanjat nih,, bleh la g Broga.. nak tgok view matahari terbit mmg best la kt situ ^___^

eNj0y rEaD!ng n SeNyUm sElaLu ^___^

5 000 pengomen terhebat !!:

Shaqir Ir Manz said...

Oh... papan tanda broga tuh diorg conteng balik..kah3.. time aku dtg kali kedua, diorg dah cat baru.. :D

eykahashim said...

broga hill belum sampai lagi..insyaallah lepas cuti sem ni aktiviti panjat memanjat akan diteruskan..kalau nak lagi adventure try la panjat gunung nuang kat selangor..terbaekkk..:D

ct nyssa said...

@Shaqir Ir Manz
Ouh, ya ka? sygnya tak dijaga betul2.. dah tak brp cntik papan tu :(

ct nyssa said...

@eykahashim
tnx atas cadangan tu.. bleh la nty g usha2 n panjat sana lak.. :)

DayaYaacob said...

teringin nak naik Broga ;'(

Jum baca entry baru daya : http://nurulhidayahyaacob92.blogspot.com/2013/02/result.html