Tuesday, February 05, 2013

hEaDeR bArU. . =)


Selamat pagi semua.. hehe :)
Harap hari ni lebih baik dari semalam,, insyaAllah !!  ^__^
Pepagi td lepas selesai semua tugas sebagai Muslim,, tiba2 ja rasa nak cuba buat header..
Dan ni la hasilnya.. hihi  >.<


Ha,, oke tak??

Yang bawah ni header sebelum ni.. Mana yg ok lagi yerk?? huhu



Simple jer buat ni pun.. Tak dpt idea nk bt mcm mna.. ^^

p/s : Tak cantik mana pun, biasalah baru belajar. hehe ;)  Harap lepas ni yg mana pandai buat header tu, buleh la beri tunjuk ah=jar sama kt saya...  >.<


eNj0y rEaD!ng n SeNyUm sElaLu ^___^

8 000 pengomen terhebat !!:

najiah shaharain said...

cantik^^

ct nyssa said...

@najiah shaharain

tima kasih dear ;)

Nur Dzafirah said...

lawa lah~

Iqa Syafiqa said...

due2 header awak comel ^^ biar pun xseberapa tp asalkan ia hasil tangan sendiri dah cukup mmbggekan ! ^^ hehe
cume widget yg hi welcome to my blog uh bg iqa rase mggu pndgn iqa,, sbb iqa salu bw gune netbook,, ruangan entry tu tertutup sedikit dn mnyukarkan iqa nk bace,,, maaf kalau tguran ni buat awk terase ni cume pndapat iqa,, ape pun,, blog awak comel !!!! ^^like !!!!

ct nyssa said...

@Iqa Syafiqa
terima kasih bnyk iqa atas teguran tu.. ok2,, nty saya cuba buang ok.. neway tnx sgt2.. ^__^

Khair said...

Cantik :)
jemput singgah ke teratak saya.. ^_^

ziqa nuar said...

haa dua2 comel!!
wt kn utk sy lar.. hikhik
jom jalan cni ziqanuar.blogspot

ct nyssa said...

@ziqa nuar
hehe,, tima kasih awak.. nak ke? boleh jer nk bt kn.. tp tkut awak tak berkenan pulak nnt.. hehe ;)