Wednesday, February 29, 2012

~ rEaLLy eNj0y . . =)



hai hai peeps. . .

alhamdulillah, jumpa lg ea kita kali nie. . huhu ^^
actually, ari ni mcm2 perkara jadi.. nama pn as a student right ?? hihi~~ first thing happen kt aku bila pagi td nk g kelas naik moto.. elok da jalan, tiba2 ja pecah pulak tayar nya ha. . huh, serabut kepala jadinya.. huhu T__T

hari ni pulak ada kelas accademic communication. . huh, kelas yg agak nervous & cuak bila nk masuk tu.. ye la, dok pikir sal madam yg ajar kitorg tu la.. takot mood dy tak ok ka pagi2 tu.. tapi, alhamdulillah la dy masuk kelas td dlm keadaan steady la jugak..


tau tak kenapa aku kata enjoy sgt2 ari ni ?? sbb nya, tadi dlm kelas acom, aku rasa enjoy sgt2 dgn aktiviti td. . madam bt satu aktiviti yg tak bagi studebt dy stress.. mmg bising la kelas td dgn gelak tawa n ragam student dy. .

happy tau tadi !! ^^


madam kata this time la nak speak in english. . dy tak kesah pn broken english ka apa ka, sekurang2nya, cakap jugak dr diam ja. . kan2 ?? >.<

macam2 cerita kitorang tukar2 dgn partner masing2. . masa tu buleyh tgok la muka setiap orang dgn gaya tersendiri dlm nk explain perkataan yg tak taw tu.. haha,, siyes lucu ngat time tu. .


so, tak da sebab la aku nak tukar ke set lain even pernah terniat dlm ati ni nk tukar ke set lain sbb takut ngn madam tu.. huhu.. tp, tak tau la kalau kawan2 aku yg lain still ada niat nk tukar kelas.. aku harap lepas ni akan selalu jd cm td.. tak da la suasana dlm kelas tu suram n diam ja terus.. dan tak da rasa cuak to be more friendly dgn madam,, hehe ^__^

hopefully, lepas ni minat utk belajar english akn bertambah-tambah la.. =)



enjoy learn english kayh. .


apa2 pn madam memang terBaeKkk laa . . .





okay la,, cukup kot entry aku yg pendek ni.. hehe.. :p
c u ollz next time yaa.. daaa,, xoxo ^__^

feel free to follow n komen kayh....








eNj0y rEaD!ng n SeNyUm sElaLu ^___^

8 000 pengomen terhebat !!:

chenta said...

nice blog .. comel sgt...

ct nyssa said...

@chenta
tnx dear. . ^__^

wanabee said...

hihi...bagus2 ..
all the best ..
boleh mantapkan kegunaan bahasa inggeris ..
broken pun takpe...saling perbetulkan...hee nice entri cik ct :)

ct nyssa said...

@wanabee
tnx cik wanabee ^__^
yup, betul tu..broken mcm mana pn sekurang-kurangnya, usaha jgak kn?? hehe :)

::Mastura Zakaria:: said...

cantik blog.kiut..btw singgah follow kat sini.enjoy posting =)

ct nyssa said...

@::Mastura Zakaria::
tnx awak,, da follow awk jgak.. ^__^

NOOR FATIN said...

rindunya zaman belajar! tambah2 kalau ada aktiviti berkumpulan~ hik3! mesti best :)

ct nyssa said...

@NOOR FATIN
akk da hbis stdy ea?? mmg akn rindu kn bila kita da tggal suma nie..hehe ^__^