Monday, March 05, 2012

~ kHas uNtuk k0rAng. . ^____^


hye u ollz

lama tak hapdet ini blog laa.. baru ari ni ada rasa nak hapdet .
tu pun lepas usha2 blog kawan2 yg lain.. T__T

entry kali ni, aku bt khas untuk mereka2 nih..



bebudak yg aku kenal.. ^^


nak tau kenapa aku bt entry ni tuk diorang ?? hehe, actually just nk wish



untuk apa sebenarnya ??


ha, untuk yg nie. . =)


result yg bakal menjelang 2 ari lg la.. sure ketaq lutut kn adik2 aku nih.. mcm aku & kawan2 dulu jugak la, pikir mcm2 masa nak amik result tuh..


resah ja kn ??



cuak pun ada.. kan2 ??


apa2 pun hope korang tabah ea ?? *bunyi mcm menakutkn ja.. hihi~~
korang dah usaha kan selama ni, so tinggal tawakal & banyakkan berdoa kayh. .
selagi tak keluar result tu, jangan putus2 berdoa & bt solat hajat tau !! ni k.nisah share satu doa ngn korang. . .


baca untuk hilangkan rasa resah gelisah k. . ^^


semoga semua beroleh kejayaan yg cemerlang & dapat harumkan nama sekolah ngn cikgu2 yg dah ajar dulu.. kompom cikgu2 bangga ngn hampa semua ^__^

kak nisah ucapkan semoga berjaya.. bittaufiq wannajah
* da dapat result jgn lupa gtaw ea.. hehe







insyaAllah, muka2 cemerlang. . ameen !! >.<

* sori yerk amik gambar hampa semua kejap.. huhu =.=

okay lar,, sampai cni ja kot entry kali ni..
moga jumpa lagi. . daaa




eNj0y rEaD!ng n SeNyUm sElaLu ^___^

17 000 pengomen terhebat !!:

hulwanmuqlis said...

Amin..semoga Allah memberkati sgala usaha yang dilakukan selama ini...

ct nyssa said...

@hulwanmuqlis
amin,, insyaAllah. . ^__^

ciksukaberangan said...

uu~ saya pun nnti nak ambil result STPM. doakan berjaya eh? moga kita sama2 berjaya ^^

ct nyssa said...

@ciksukaberangan
ouh, ye kew?? insyaAllah, akk harap awak berjaya ^__^

wanie mn said...

sama! kita pun tgh tunggu result stpm rabu ni. ketaq dah ni.... ya allah.

btw, hit me back http://somethinglimit.blogspot.com

ct nyssa said...

@wanie mn
waah, ramai upenya dak2 stpm nih.. anyway, all da best dear.. bnykkan b'doa ea.. tnx follow ^__^

deardearyhaty.blogspot.com said...

chaiyok3..hehe..done follow u dear..hit me back yaa if sudi..:)

ct nyssa said...

@deardearyhaty.blogspot.com
tnx,, follow u back ^__^

Nurul ain said...

goodluck untuk mereka :)

AtEn nAbilA said...

hai ct ! aten dtg follow :) follow back yah .

ct nyssa said...

@Nurul ain
diorg da dpt result.. hehe,, alhamdulillah... ^^

ct nyssa said...

@AtEn nAbilA
tnx atin.. ct follow blik ea ^__^

fyzaishak said...

amin :)
mesti result gempak :)

ct nyssa said...

@fyzaishak
lahamdulillah, diorang dpt gempak. . ^^

Fadzmie Mohamad said...

Selamat maju jaya! ;)

iEnA eLiEnA said...

done follow u
follow me back ya
www.ienaeliena.com

ct nyssa said...

@iEnA eLiEnA
tnx awak.. done follow u too ^__^