Tuesday, March 20, 2012

aLL da BeSt ^____^


holla visitors ku tersayang..
syukur alhamdulillah, dipanjangkn umo n dpt jumpa korang lg.. ^__^

entry kali ni aku just buat khas utk adek aku & kawan2 dy, dan tak lupa bt junior yg sempat aku kenal.. mesti da tau kn sbb apa? hee~
mesti la sebab keputusan diorang yg nak keluar dah esok.. =.=


dup dap... dup dap.. hihi ^^



ha, ni adeq aku.. kak amik gambaq ag jap noh.. ^_^



kawan2 adeq aku la ni. .



budak gurl satu sekolah ngn adeq. . ^^



nie junior2 yg aku sempat kenal time kt eshad ^___^


hmm, tu ja kot gambar yg aku ada utk diupload.. apa2 pun wish u all da best k ..
doa & tawakal banyak2.. insyaAllah kejayaan pasti datang


selepas segala usaha yg korang da buat.. kak hanya mampu iringkan doa dari jauh... ^^
semoga capai keputusan yg cemerlang.. jangan lupa bgtaw ea.. >.<

okay guuys, I got to go now.. jumpa lagi di segmen yg akan datang.. haha :p
daa.. xoxo






eNj0y rEaD!ng n SeNyUm sElaLu ^___^

5 000 pengomen terhebat !!:

♔Lady Ainaa♔ said...

semoga baik semuanyew... Amin insyaAllah... hehehe.. ena pun doa yg terbaik supaya semuanya dpt kptusan yg cemerlang

ct nyssa said...

@♔Lady Ainaa♔
hehe, rnx ena. ^__^
insyaAllah...

Lea Comei said...

fancy nye blog awak.hehe. teringat pulak zaman2 amek spm dulu.huhu

ct nyssa said...

@Lea Comei
hehe, tnx awak.. ^__^
betul, zaman amik result kat sekolah.. hehe =)

Mk Syahir said...

cute blog =)
jom tengok n komen2 kat blog huduh saya
http://mksyahir.blogspot.com/