Sunday, March 18, 2012

~ pErtAmA kaL! (^__^) ~


hai2 awak semua. .
alhamdulillah, dapat jumpa lg utk new entry hari nie. . . ^^

sebenarnya, entry kali ni tak da apa sgt pun nak cita tau share ngn korang.. just nak gtaw korang 1st experience buat header blog seniri..

sebelum ni, header blog aku, aku mintak tolong junior buatkan. . huhu T__T
kredit to FATHIAH, thanks a lot sis sbb tolong k.niesah ^__^

jeles tengok orang pandai bt, tue yg cuba try bt sendiri.. lantak la cantek ke tak kn.. :p
janji tu "air tangan" saya sendiri. . >.<
lagi pun mmg dari dulu minat bab2 IT nie, tp tak la banyak sgt tau bab2 tue.. hehe ^^

apa2 pun ni ja yg nak tunjuk hasil tangan saya =.=



header sebelum nie yg FATHIAH buatkn.. comel kan ?? ^^



ha, ni yg aku bt.. huhu, ni ja yg mampu..
budak baru belajar .. ^^


hmm, tue ja kot utk entry kali nie.. harap awak2 dpt bg komen & tunjuk ajar kt saya k =)
okay, jumpa lg entry yg akn datang..

daaaa, xoxo





eNj0y rEaD!ng n SeNyUm sElaLu ^___^

14 000 pengomen terhebat !!:

alyea said...

cantik la blog ni..jeles taw..=)

~miss dyeLa~ said...

nice blog..!!

ct nyssa said...

@alyea
hehe,, xda la awk..biasa2 jer.. apa2 pn, tnx ea ^^

ct nyssa said...

@~miss dyeLa~
tnx awak ^__^

Fittriah Alieya said...

comey ! suma header comey la ! hehe .

ct nyssa said...

@Fittriah Alieya
tnx awak ^^

Sheeszshira Shiraz.... said...

datang menyinggah dan follow..
pls hit me back ya
http://nurulshiraz.blogspot.com/

Afiq Yassin said...

follow here.. nice blog
salam perkenalan dari Afiq

hit afiq here
http://afiqyassin.blogspot.com/

ct nyssa said...

@Afiq Yassin
tnx afiq.. salam perkenalan kembali.. follow afig ^__^

sherotpetot said...

cute blog u dear.. :)

ct nyssa said...

@sherotpetot
tnx dear ^__^

^_^ Zaza Nur Iman said...

@ct nyssa

sweetnya ;)

ct nyssa said...

@^_^ Zaza Nur Iman
tnx dear ^__^

arzman angah said...

follow,,,:)
http://hazman-arzman93.blogspot.com/