Monday, March 12, 2012

:: ____ pUtrAjaYa w!th tHeM _____ ::


holla random visitors
da lama tak hapdet blog. . sibok sgt sem ni. banyak program buat dgn assgmnt lg.. huhu T__T
kadang tension dibuatnya.. tp kena sabar banyak la..
nama pun student & belajar, mestila banyak dugaan kan ?? hee ^^

dalam sibuk2 nie, tanggal 11/3 aku dgn roomate n kawan laen keluar jenjalan.. nak ilangkan serabut di kepala la katakan.. kebetulan ada barang nak kena beli tuk
bisnes.. haha *alasan ja tuh =)

kitorang decide nak g putrajaya ja.. alih2 sewa keta suma masa nk g tu pakat suma tak taw jalan.. kua3

apa lagi, memusing la cari jalan...huhu =.=

tapi tak lama pun cari jalan, alhamdulillah selamat sampai depan dataran putrajaya tuh..



da sampai. . . ^__^

entry kali nie tak da nak tulis pape sgt pon.. just nak share gambar yg sempat di snap.
ni ja haa yg ada..



















ni ja yg dapat upload.. kalau nk upload semua, mmg tak cukup la kan ??
hehe >.<

harap lepas ni dpt kuar lg ngn kawan2 lain ..insyaALLAH !!

k la, jumpa lagi di lain entry. . got to go,, daaa xoxo. . .




eNj0y rEaD!ng n SeNyUm sElaLu ^___^

2 000 pengomen terhebat !!:

anis said...

comel baju pink tu..tp hairan baju apa..huhuhu

ct nyssa said...

@anis
hehe,, baju tu jubah untuk pelawat masuk masjid putrajaya tue.. ^__^