Wednesday, March 20, 2013

My Career Photo Contest


Ada lagi yg buat photo contest.. hoho ~
So,, nak join lah..

Klik banner untuk join =)

Disebabkan career aku sebagai student lagi..
So, gambar yg aku nak pertaruhkan adalah....

^
^
^
^


Ni la sahabt2 coursemate aku..
Kami memang sempoi & dah mcm sebuah keluarga yg happy ^__^ 
Tinggal setahun je lagi kami akan bersama..
Moga ukhuwah kita akan berkekalan..
Till Jannah.. =)

"Ketawa bersama..
Menangis bersama.."
Sayang Korang semua >.< 

p/s: Gambar tu nyssa tak edit, cuma ambil dr photographer yg dah setting gambar tu.. =) 

eNj0y rEaD!ng n SeNyUm sElaLu ^___^

8 000 pengomen terhebat !!:

Seneorita Baharin said...

Good luck dear ^________^

Cik Tanpa Nama said...

wahhh sempoi nye coursemate..hehe
btw,salam perkenalan..first time dtg blog ni :)

ct nyssa said...

@Cik Tanpa Nama
hehe,, diorang mmg sempoi & hepi2 jer.. salam perkenalan kembali.. jemput la singgah slalu.. hehe ^__^
btw, da follow awak =)

amier_fekhry said...

cikgu fik dtg jenguk... tq join.

Shaqir Ir Manz said...

dtg dr segmen yg sama, tapi belum join lg... huhuhu

sha dhira said...

shad datang dari segmen sama.. eh, UKM.. Naik ktm dari Nilai, 20 minit da bley smpai UKM. *pernah mnjejak ke sana (PTSL)..
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/my-career-photo-contest.html

sha dhira said...

shad follow sini, cantik header awak. mng hadiah dri kak dysha ya. tahniah..

siti fatima Arifin said...

oo..ukm yer. sama mcm my sis. amik islamic study.

photo ramai2 cam nie mmg indah.