Friday, March 15, 2013

Alhamdulillah =)


Salam Jumaat..
Moga sahabat-sahabat mendapat redha Allah ^__^
Hmm,, agak lama la tak hapdet belog ni.. 
Nak kata sibuk, tak da la sibuk mana, siap kadang tu boleh je join segmen or GA yg blogger2 lain anjurkan.. hoho~

Hari ni just nak share dgn awak2 semua perasaan aku sekarang ni..
Hanya Allah yg tahu macam mana saat ni aku rasa..
Alhamdulillah, dah dimakbulkan doa..
Permohonan LI aku dah pun diterima :)


Apa yg aku nak share, macam mana perasaan aku sepanjang tunggu keputusan permohonan ni..
Hati gundah gulana tau tak.. * mcm tggu org nak masuk minang ..hihi
Tak ada kaitan pun sebenarnya >.<
Masa proses menunggu ni, mcm2 aku fikir..
Kalau tak dapat yg ni aku nk mintak mana ea?
Ada ka rezeki aku nak dapat kat situ?
Haish, awat susah ngat tau aku nak dpt jawapan ni?
(antara p'soalan yg b'main dlm pikiran aku baru-baru nie)
Tu la orang kata, kita hanya merancang Allah yg menentukan.
Allah dah aturkan yg terbaik buat hamba Nya.
Masa dlm kelas td dapat satu panggilan:
JAIPP : Assalamualaikum, Hanisah ke ni? 
Aku : Ya saya hanisah. 
JAIPP : Ok, permohonan adik dah diluluskan dan kami akan hantar surat pada pihak U secepat mungkin ya. 
Aku : oh, ya ka? Alhamdulillah.. terima kasih ye kak.. *dgn muka gembira =)

Dah lepas cakap kat talipon tu, ya Allah.. rasa cam nak nanges je..
Syukur sangat2.. mcm orang2 dok kata la kan,,
dari kesedihan pasti ada kegembiraan ^^
*betul ke tak orang kata tak taw la kan.. hehe

Terima KAsih ya Allah :))

Jangan lupa tau!! 


p/s : Bersangka baiklah pada Allah, jangan pernah putus mohon pertolongan daripada DIA & jangan pernah putus asa !! 
In sha Allah, pasti ada yang terbaik buat kita.  :)

#Rabbi yassir wala tu'assir ^___^

eNj0y rEaD!ng n SeNyUm sElaLu ^___^

2 000 pengomen terhebat !!:

Nadya Bubble said...

Promosi Rainbow Alquran dan Ribbon Watch ! Sehingga 23 Mac 2013 sahaja !

http://bit.ly/cd2aQx

Nadia Johari said...

tahniah