Friday, March 01, 2013

bOroNg Buku =)


Hai.. Selamat malam =)
Baru sekarang ada rasa free & feeling sikit nak update belog nih..huhu
Ha,, minggu lepaskn aku & kawan2 dapat baucer buku..

tadaa..

Apa lg, ujung minggu tu jugak aku ngn kawan2 lain g expo buku Islam..
Alaa,, yg ada kat Putrajaya tuh..

haa,, yang ni la..

Then, masa aku ngn kawan2 pegi ari tuh ada event dan Ashraf Muslim salah sorang panel jemputan dalam event tu..



Tengok dari jauh pun ok la.. hehe ^^

Sebelum masuk dewan expo,, shoot dulu.. hehe ^__^





cantikkan pemandangan sini ;)

Okay2.. back to the topic.. hehe
Masuk ja dewan expo tu,, mak aii banyak jugak booth yg dibuka..
Series buku2 kat situ memang best-best..

Ni antara buku yg menarik minat untuk memilikinya..  =)





Empat buku ni ja yg betul2 tarik minat aku.. hihi ~
In sha Allah..
Nanti dah habis baca buku tu satu demi satu, akan share apa2 isi yg patut di share k.. 
Bak akta orang..

"Sharing is caring.. Caring is loving.."
hehe ^__^

p/s: betul ke org kata?? hehe >.< 

Okay la.. takat ni ja kot.. Mata pun da berat sebenarnya.. jumpa lagi nty..
Wassalam.. ^_^

eNj0y rEaD!ng n SeNyUm sElaLu ^___^

8 000 pengomen terhebat !!:

tenku butang said...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Nao Mei said...

wah hebat buku tu...nak pinjam leh..hihi

Nadia Johari said...

bagus buku2 tu semua

Hani Othman said...

penah jumpa asyraf dekat bazar ramadhan TTDI... hensem gila dia ni... hehe

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

bestnya dia...

Syarafina Zaini said...

bestnya..

btw, jemput join segmen saya.. :)
http://www.ceritasyarafina.my/2013/03/segmen-bloglist-cerita-syarafina.html

IeZwa RazK II said...

Ditag

http://aqueiez95.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

Nurul Najihah said...

untungnye dapt boucer buku :)