Saturday, June 02, 2012

:: sTuDy wEek :: ^___^

holla random peeps 
alhamdulillah, dapat jumpa lg awak2 nih.. heee ^^

hmm, pejam celik pejam celik dah pun ujung sem.. Jumaat smlm kelas terakhir.. huhu
waa, mcm tak caya lak, dah 2 sem aku kat UKM nih.. :)
so, skrg dah start pun study week for final exam !!
argh, cepatnya masa berlalu..

masa study week ni la ramai amik kesempatan utk balik kg... amik restu mak ayah la katakn..^^
kan2 ?? tp aku tak b'kesempatan mcm diorang.. huhu T__T
aku hanya call ja mak ayah dr jauh.. 


" mak, ayah.. ct mintak maaf.. halalkan segala apa yg mak ayah bg selama nie.. doakan ct berjaya dlm exam nih yaa.. maaf tak dpt balik study week nih.. "

huhu, tiba2 ja rasa nak nanges pulak :))
tp, apa2 pn, bagi yg balik kg tuh.. hati2 la yerk.. jaga diri baik2.. moga selamat sampai ke destinasi korang yg tercinta :]

so, kesempatan study week ni, study la betol2 k..
buat kawan2 yg sama ngn ct exam nty, all da best k.. study molek2..
biar dpt result gempak ckit.. hee :)
haa, lg satu.. jaga la kesihatan tu tau !! jgn sampai sakit lak nk exam nty.. >.<

kay lah, ct nak mnx maaf kt kawan2 andai salah & silap yg tak perasan di buat ka apa ka, maaf ea.. doakan kejayaan ct ngn kwana2 lain yg bakal menempuh hari peperiksaan nty..
buat mereka yg da strt exam & bakal exam, gud luck ^^



mood sekarang.. hihihi ^__^

selamat berstudy week yaa. . :))

amalkan la selaalu doa nih.. insyaAllah, Allah akn bantu hamba-Nya
yg berusaha. . . >.<

lastly, good luck & all da best. . =.=

okay, setakat ni ja dulu... insyaAllah, ada kesempatan kita jumpa lepas final exam nty..
jaga diri semua.. daa 
assalamualaikum. . ^^




eNj0y rEaD!ng n SeNyUm sElaLu ^___^

4 000 pengomen terhebat !!:

eVa said...

hehe gudluck k.. kene cukup tido jugak yer.. dan cukup makan hehe

ct nyssa said...

@eVa
hehe,, tnx dear.. ^__^

Zatty Musyux said...

JEMPUT JOIN SINI >>

http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/giveaway.html

TAK RUGI

Mama-ILuvU said...

follow u. follow me back ya :-)

http://mama-iloveu.blogspot.com/