Tuesday, April 09, 2013

Dapat Doodle dr FizGraphic


Hai2, selamat pagi semua =)
Pagi-pagi buka belog dah.. hehe ^^
Then tadi cek la comment kt entry segmen blogger muslimah yg ceq join sebelum ni.
Ala, segmen yg blogger terkenal FizGraphic buat tu..
Yeaaayyy !! dapat doodle la.. ;)

Tadaa... ni la doodle yg aku dapat tu.. ^___^

Cantik tak apit buat? 
Cantikkan :)

Credit to Apit : Terima kasih buatkn doodle yg cantik & comel ni.. Nanti ada segmen lg, nyssa nak join la.. hehe ^__^
p/s: Yang mana join tu, tggu apa lg.. cepat p cek comment box hampa ada tak apit comment untuk doodle hampa.. hoho >.<

eNj0y rEaD!ng n SeNyUm sElaLu ^___^

1 000 pengomen terhebat !!:

sha dhira said...

wah.. tahniah dapat doodle cute ni. shad tak sempat join hri tue. hehe.
berkenaan soalan nyssa tu, shad pakai blog skin.. kalau blog nyssa ni, pakai templte blog denim kan.. rasanya header in blog denim, mmg diciptakan begitu.. berada outside entry.. hehe..
shad bukan pandai sgt pun nak edit2 bagai ni, seriusly..