Thursday, April 12, 2012

:: aKan DatAng. . . KAPREZA ^__^ ::


hye u ollz.. 
apa khabar semua? hopefully sehat walafiat eh.. =)
now, baru ada peluang nak hapdet blog nih.. ya la, kt umah tuh internet da kena potong..
sedeyh kan?? huhu 
tp, apa2 pn ada kesempatan ni aku guna kn betul2.. hehe ^^

actually, entry kali ni aku nk jemput korang2 semua ke event yg kolej aku buat.. mesti korang tertanya-tanya kn, apa benda la tuh KAPREZA?? hehe ^^ meh cek nk bgtaw..
KAPREZA tuh singkatan bg Karnival Premier Za'ba.. lebih kurang mcm hari keluarga la nie.. alaa, dekat UKM Bangi ja..hehe ^^ yg dekat n berhampiran tu datang la tau !!

dalam event tuh, aku ada handle satu program jugak,, ngn kawan2 aku yg lain.. program apa tau ??!
ni haa, FORUM PERDANA... forum ni akan bincangkn tntg cinta..
so, remaja2 yg kt luar sana yg nak tau pasal cinta nih, jemput la dtg.. masuk free ja..
rugi tau kalau tak datang sbb ahli panel pun best2..n ada persembahan nasyid jugak. . . ^___^


ha, ni poster kitorang. . amacam tajuk dy? menarik tak ?? hehe :)
datang jgn tak datang. . . 

tue baru forum. . banyak lg aktiviti yg lain ada dalam KAPREZA nie... 
antaranya. . .



boleh la bwk adik2 @ anak2 yg kecik2 lg tuh. . :]

yg minat memasak boleh join contest nih. . .^__^

ni pun menarik jugak. . .

ada bakat ?? jom join... ^^


bowling pun ada. . . =)


banyak lg event sebenarnya, tp dpt gambar yg ni ja utk tunjuk kt korang. . .
so, pada yg minat & tertarik tu, jgn lepaskan peluang kayh..
datang bawak family, mak ayah adik abang tokwan nenek eh.. hehe ^^
pakat mai meriahkn majlis nih..

event ni kitorang buat dr 20, 21 & 22 April nih...
di Kolej Pendeta Za'ba, UKM, Bangi. . .
datang jangan tak datang !! ^^

okay la guys, got to go.. see u next time.. insyaAllah =)
hope enjoy reading..
daaa... xoxo 





eNj0y rEaD!ng n SeNyUm sElaLu ^___^

5 000 pengomen terhebat !!:

♔Lady Ainaa♔ said...

Wahhh cam best jeeee.. Awwwww.. Bdak Uni len blh masuk gak ke??? Nk pegiiiii

ct nyssa said...

@♔Lady Ainaa♔
buleyh2.. ajak kawan2 wak yg lain ea.. ^__^

KiKiHanakO said...

lawa blog awak! :)

follow u!

ct nyssa said...

@KiKiHanakO
tnx awak.. follow jugak. . ^__^

siti zulaikha said...

bw here.. ^^, cute eyh.. ^^,