Tuesday, November 19, 2013

Ohh.. rindunyaaa ^___^


Ap habaq semua??
hoho.. lamanya ceq tak hapdate benda alah ni..
Mau berhabuk, bersawang semua ada ni.. :)

Jujo nak gtaw.. sedih kot bila bukak blog sendiri sambil dgr muzik ni..
Mana taknya, memang lama tak menulis & buka belog ni..T_T

Nak kata bz as a student tu, biasalah kot..
Maybe ada jugak blogger lain yg still student mcm aku, tapi masing2 ada masa sendiri utk hapdet blog dorang.. cuma aku memang tak dapat nak tumpu buka blog bila banyak keja nak kena settlekan.. 

Bila dah bergelar student tahun akhir ni.. 
haa, ni la jadinya... >.<

Then, ni la yang paling penting... credit untuk convo tahun depan..
Hoyyeeaahhh !!
Dah nak convo kot (excited kejap).. hihihi ^_^

Dan yg menyebabkan aku tak sempat jgk nak hapdet blog, sebab ni haa .........
^
^
^
^
^


Dua program kena join dalam masa terdekat ni.. hoho ^__^
Sebab uruskan program2 ni la yang jadi aku tak sempat nak update..
huhuhu :(

Apa2 pun.. series aku rindu nak berblog.. huhu
Ok la.. got to go..
#Nak siapkan tesis.. huhuhu :))

p/s : Thanks pada yg sudi singgah blog ceq, even tak da apa yang best pun..
Moga ketemu lagi..
Doakan perjalanan saya & sahabat2 terbang ke Kuching Khamis ni dengan selamat..

Luv uollsss.. 

eNj0y rEaD!ng n SeNyUm sElaLu ^___^

4 000 pengomen terhebat !!:

Zinedine Zaiddin said...

Biasa la busy..masa blaja la nak busy2 dengan aktiviti student pun. dah kerja kang ngadap pc je la..

From: Bila Karipap Boleh Bercakap

eikorina-NaWaL sYaFiQ said...

Anda telah di'tag'
http://eikorina.blogspot.com/2014/09/blogger-liebster-award.html

Cik Anggur said...

follow blog,twitter like fb cik anggur balik di http://inibelogcikanggur.blogspot.com
terima kasih

Hani Othman said...

hi... saje ronda2 sini... salam kenal